5 Aralık 2007 Çarşamba

Lezzetli aşk

Iliskinizin mutluluk verici olmasi için sadece ona degil, size de çok is düsüyor. Öncelikle ona güvenmeniz gerekiyor

SABIRLI OLUN

Kesinlikle! Bizler karsi cinsten çok sey bekleriz ama sabirli olmayi beceremezsek de havamizi aliriz. Daha iliskinin basinda "seni seviyorum" kelimelerini duymayi, daha fazla ilgi görmeyi, daha fazla vakit geçirmeyi isteriz. Isteriz de isteriz. Oysa, insanlar genellikle duygularini açiklama konularini biraz agirdan alirlar. Onu sikmayin ve sabirli olun .

KUSURSUZ INSAN YOK

Dünya üzerindeki her insan, koluna takip gezmekten gurur duyacagi biriyle beraber olmak ister. Ama kimse mükemmel degil iste, herkesin bir kusuru var. Kabul edin, sizin de! Öyleyse sevgilinizi, fiziksel özellikleri ya da sizinle uyusmayan, kisisel özellikleri nedeniyle yargilamayin. Eger asiksaniz, iyi vakit geçiriyorsaniz insanlarin ne dedigine aldirmayip, ufak tefek sorunlari kafaniza takmayin.

ONA GÜVENMELISINIZ

Eger sürekli sevgilinizin sizi aldatip aldatmadigini düsünür, her an telefonla arayip ne yaptigini sorar, her konustugu karsi cinsi kiskanarak sorun çikarirsaniz, dolu dizgin bir aski bir hiç yüzünden noktalayabilirsiniz. Ona güvenmeyi ögrenmelisiniz.

ROL YAPMAYIN

Ona kendinizi begendirmek için rol yapmaniz gerekmiyor. Örnegin, çok iyi bir çift olabileceginizi ispat etmek için, sevdigi her seyi sevmek zorunda degilsiniz. Kim her dedigini "ben de", "bence de" diye onaylayan biriyle beraber olmak ister ki!

YORUMA GEREK YOK

Bazen ilgili, bazen ilgisiz, bazen sevecen, bazen hoyrat, bazen anlayisli, bazen kaprisli... Insanlar yaptiklari hareketleri neden yaptiklarini çogu zaman bilmezler. O halde siz neden onlari çözümlemek için zaman kaybedesiniz ki?

Hiç yorum yok: